Lethal Weapon (1987)

Lethal Weapon (1987)

Roger Murtaugh este un politist caruia ii place linistea si calmul. Cu ocazia implinirii varstei de 50 de ani superiorii sai ii fac un „cadou”: un nou partener pe nume Martin Riggs, un tanar politist cu ganduri sinucigase de la moartea sotiei sale. Riggs se dovedeste a fi de necontrolat. Cei doi au un singur punct comun: ambii au fost in razboiul din Vietnam. In timp ce fiica lui Michael Hunsaker moare in circumstante misterioase, Murtaugh decide sa se ocupe de acest caz impreuna cu Riggs. Rapid, cei doi descopera existenta unui trafic de heroina condus de o gasca de fosti soldati.

Categorie Actiune, Crima, Filme Vechi, Thriller

Tag-uri filme actiune, Filme Crima, Filme Thriller, Filme Vechi, Lethal Weapon 1987, Lethal Weapon 1987 film online subtitrat, Lethal Weapon 1987 online subtitrat

Acum urmăresti filmul Lethal Weapon (1987) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

VEZI GRATIS ONLINE Lethal Weapon (1987) - Videogo Filme si seriale online subtitrate cu subtitrare in romana hd PREMIERA, ULTIMUL FILM, EPISOD, SERIAL, SUBTITRAT IN ROMANA, FARA RECLAME SI FARA INTRERUPERE.